Homenatge a la centenària Consol Amblas Soldevila

WhatsApp Image 2023-09-27 at 15.29.12
Moment de la celebració / F. Ajuntament de Cerdanyola

Consol Amblas Soldevila va viure el 23 de setembre un dia molt especial perquè va complir cent anys i ho va fer acompanyada de tota la seva família, que li va organitzar una gran festa. A més, també va rebre la visita i homenatge de l’alcalde, Carlos Cordón, i de la regidora de Gent Gran, Pepi Rivera. Tots dos van tenir l’oportunitat de fer entrega a la centenària d’un ram de flors, un diploma i una insígnia de plata amb l’alzina centenària de Cordelles.

Consol Amblas Soldevila va néixer el 23 de setembre de 1923 a La Pobla de Lillet, un petit municipi de la comarca del Berguedà. Allà, els pares de la Consol regentaven la Cantina del Clot del Moro de la fàbrica de ciment Aslan, reconvertida en l’actualitat en un museu. La Consol viu a Cerdanyola des de fa vint anys a on comparteix la seva vida amb els seus dos fills, quatre néts i quatre besnéts, tots ells presents a la festa que li van oferir el dissabte per celebrar al costat de familiars i amics els seus cent anys.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?