Helena Solà repetirà com a candidata a l’alcaldia per ERC

e9f3064a37460e22935d3df9e26e53bb

L’assemblea de la secció local d’ERC va escollir ahir Helena Solà com a candidata a l’alcaldia de Cerdanyola per a les eleccions municipals de maig del 2015. Així, Solà repeteix com a cap de llista de la formació republicana amb el repte d’aconseguir l’alcaldia de Cerdanyola. Els republicans, que van ser la força més votada a la ciutat a les últimes eleccions al Parlament Europeu, van aconseguir al 2011 l’objectiu de tornar a tenir representació al consistori amb dos regidors.

Des d’ERC s’assegura que per aconseguir l’alcaldia “cal un equip fort, cohesionat, amb noves idees i il·lusió” i per aquest motiu l’assemblea també va renovar l’executiva, que passa a estar presidida per Solà. El nou equip està format “tant per gent que ja porta anys treballant en el projecte d’esquerra, com per noves incorporacions”, explica la formació en un comunicat. La ja candidata republicana, Helena Solà, feia les seves primeres valoracions a través del seu perfil a les xarxes socials: “Tenim molta feina per endavant, cal sanejar les finances del nostre ajuntament i deixar de malbaratar diner públic, hem de plantar cara a les retallades en educació i sanitat, fer inversions als barris, aplicar el sentit comú i donar resposta a les necessitats de les persones tot incrementant les partides en despesa social, revisar els impostos per recaptar-los de forma més justa, controlar les empreses que gestionen els serveis públics municipals, arribar on calgui per aturar el Centre Direccional i d’una vegada per totes canviar les formes d’un ajuntament cec i sord”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?