Helena Solà, nova consellera nacional d’ERC

WhatsApp Image 2022-11-07 at 17.29.57

L’actual portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Cerdanyola, Helena Solà, és nova consellera nacional de la formació. ERC ha celebrat el seu  29è Congrés Nacional i la candidatura encapçalada per Oriol Junqueras (president) i Marta Rovira (secretària general) obtenia el suport del 87% dels vots de la militància. La formació Esquerra també ha renovat el seu Consell Nacional amb l’elecció de 30 representants, entre elles Solà, que ha obtingut 1.203 vots i és la dotzena consellera amb més vots.

“És per a mi un honor i un privilegi formar part del Consell Nacional, el màxim òrgan de representació del partit. Inicio aquesta etapa amb molta il·lusió, ganes d’aprendre i d’aportar al projecte d’ERC i al país”, ha valorat la cerdanyolenca en les seves xarxes socials.

D’altra banda, el professor de Comunicació de la UAB i veí de Bellaterra, Enric Marín, formarà part d’aquesta nova direcció nacional d’Esquerra com a responsable de l’àrea d’Educació i Cultura.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?