Helena Solà no serà la candidata d’ERC a les properes eleccions municipals

helena
Helena Solà en la presentació de la candidatura a l’alcaldia del 2019 / F. Arxiu

Després de ser l’alcaldable republicana en les últimes tres eleccions municipals -2011, 2015 i 2019-, Helena Solà ha anunciat via xarxes socials que no repetirà en les del 2023.

L’actual portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Cerdanyola fa més d’un any que va comunicar formalment a l’executiva que no es presentaria a les eleccions municipals de 2023: “Aquesta decisió ve fonamentada, principalment, per la visió que tinc del que ha de ser la política. I és que considero que la vida política no ha de ser llarga i que la regeneració dels òrgans polítics és imprescindible i positiva, i aquesta s’ha de produir tant en el si dels partits com a les administracions que gestionem”.

Solà ha recordat que al 2011 ERC va recuperar la representació a l’Ajuntament de Cerdanyola amb dos regidors, que al 2015 va doblar regidors i va passar a ser la tercera força del plenari i que al 2019 van aconseguir cinc regidors i ser la segona força. “Mandat rere mandat hem crescut en nombre de vots i regidors”, recorda. Per a Solà, ser regidora és tot un honor i un privilegi que l’ha permès conèixer més i millor la ciutat, entitats i moltes de les persones que hi viuen: “I aquest coneixement i experiència ens ha permès fer un diagnòstic de necessitats i dissenyar un projecte per fer de Cerdanyola una ciutat avançada, de la que ens sentim orgulloses”. I aquest projecte, apunta, el continuaran treballant i explicant “l’equip de persones que fem ERC Cerdanyola, del qual en seguiré formant part”.

L’executiva local obrirà el procés per triar una nova persona que encapçali la llista

“El període en el que he estat regidora no ha estat fàcil”, reconeix Solà, que assegura que el que l’impulsa a fer gran part del que fa és ajudar a les persones més desafavorides. “Aquesta lluita per la igualtat, per poder desplegar els valors republicans, i per dignificar la nostra ciutat, l’encapçalarà una altra persona, honorable, amb vocació de servei públic, amb coneixements de la ciutat, i que amb una il·lusió renovada, serà el nou motor que ERC Cerdanyola i Cerdanyola necessiten”, destaca la regidora republicana. Ara l’executiva local obrirà el procés per triar una nova persona que encapçali la llista de cara a les properes eleccions. Els passos són la convocatòria d’assemblea extraordinària, la recollida d’avals i presentació de candidatures i l’elecció de cap de llista.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?