Helena Solà: “Hem de fer polítiques per a les persones, però sobretot amb elles”

11b8145be285a17777ee4d809bfd4d09

‘A Cerdanyola ara es l’hora’. Amb aquest eslògan i convenciment es presentava a l’Ateneu la candidata a l’alcaldia d’ERC, Helena Solà. “Hem d’acabar amb les polítiques de tallar cintes i hem de fer polítiques per a les persones, però sobretot amb elles”, remarcava l’alcaldable republicana.  En aquest sentit, Solà avançava que els republicans elaboraran  el programa electoral “amb la gent i les entitats de Cerdanyola” perquè “hem de donar pas a una nova etapa on tots treballem colze a colze”.

Després del visionat d’un video de campanya que compta amb la participació de diferents personalitats del teixit associatiu de la ciutat -que apuntaven els problemes que té Cerdanyola i com els hi agradaria que fos-, Solà va afirmar que els republicans són “plenament conscients de la responsabilitat de gestionar un Ajuntament” amb un pressupost de 56 milions d’euros i un deute de 40 milions d’euros: “Haurem de governar amb seny, com ho fem a casa nostra”. Per a la candidata republicana, “Cerdanyola no està a l’alçada dels impostos que estem pagant els ciutadans” per “la mala gestió del govern”. I com a exemples va destacar “la falta de control sobre les diferents concessions administratives de serveis municipals externalitzats”, “la absurditat dels senyals CIT”, les bonificacions a l’empresa SENER o a la UAB “quan encara té un deute amb l’Ajuntament” o les inversions en la nova Biblioteca Central, el parc urbà de Santa Anna i les pistes de tennis i pàdel. “Hem de donar un gir de 180 graus al pressupost que tenim i avançar en la transparència, la informació i la participació”, apuntava Solà, que remarcava que “Cerdanyola té moltes oportunitats que hem d’explotar”.

Per la seva banda, el president d’ERC, Oriol Junqueras, va assegurar que ERC aconseguirà l’alcaldia si és “capaç d’entendre’s amb tots els que volen canviar les coses per un futur millor de la ciutat”. Una opinió compartida pel, catedràtic de Comunicació de la UAB, Joan Manuel Tresserras: “Si som capaços de fer política convidant la gent a fer-la amb nosaltres ens en sortirem”. Junqueras remarcava que “els ajuntaments han d’estar a la primera línia dels problemes de la gent” amb “menys ingressos que mai i quan les administracions no et paguen el que et deuen”. Per al diputat vallesà d’ERC al Parlament de Catalunya, Marc Sanglas, “ara és l’hora de l’Helena com a alcaldessa i d’un equip que porti la ciutat allà on es mereix”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?