Helena Solà (ERC) repeteix com a alcaldable

019c164a7249eb033dc2a912280a3ff0

Per tercera vegada consecutiva l’actual portaveu del grup municipal d’ERC, Helena Solà, serà la candidata republicana a l’alcaldia. La Secció Local d’ERC a Cerdanyola ha escollit en assemblea a Solà com a cap de llista per a les eleccions municipals del maig del 2019 per unanimitat i amb una única abstenció. Aquest procés s’ha donat en un context de “creixement de la militància del 50% en menys d’un any i un augment de la participació als diferents àmbits del partit tant a nivell local com nacional”.

Solà ha presentava la seva candidatura tot destacant que és imprescindible treure l’Ajuntament de la situació d’estancament actual: “No tenim cap altra opció que guanyar, per Cerdanyola, pel país i per dignitat”. La ja candidata republicana ha recordat “els importants creixements” que el partit ha experimentat a Cerdanyola durant els darrers anys i que van assolir el punt més àlgid el 21-D, “quan 7.000 persones van agafar una papereta d’ERC i la van posar a una urna”, apuntava. “Aquest és el nostre repte, aconseguir que aquestes 7.000 persones tornin a confiar en nosaltres i ens converteixin en els guanyadors de les properes municipals”. En aquest punt, Solà feia un especial agraïment a l’exregidor Dani Mallén. “Ha estat una peça clau en l’espectacular creixement que hem experimentat durant tots aquests anys”. Per la seva banda, el secretari de política municipal del partit, Marc Sanglas,  assegurava que Cerdanyola és una “ciutat on Esquerra té unes excel·lents possibilitats d’aconseguir l’alcaldia”.  L’executiva republicana, segons explicava Solà, porta temps treballant en un primer document de diagnosi al qual s’afegiran, a partir d’ara, totes les aportacions dels militants, simpatitzants i les persones que hi vulguin participar. Aquest treball es convertirà en el programa que els republicans presentaran als comicis. Finalment, Solà s’ha mostrat orgullosa de l’equip que ja està treballant en la campanya destacant que la cap de llista “és només una peça de l’engranatge” on “la participació efectiva de molta gent compromesa n’és la clau”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?