Guanyem s’oposa a la imposició de la presidenta del PSC com a membre en una comissió tècnica de l’Ajuntament

cristina+real

El grup municipal de Guanyem Cerdanyola critica en un comunicat que s’hagi afegit a la presidenta del PSC de Cerdanyola, l’exalcaldessa Cristina Real, a una comissió tècnica, ja que aquest fet “trenca amb el principi d’independència que tenen les persones de la comissió”. La formació demana que “les persones proposades pel PSC renunciïn aquesta tasca i es proposin persones independents i el màxim de paritàries possibles”.

La formació recorda que fa més de sis mesos que reclama que s’executi la proposta de la Comissió de Nomenclàtor de col·locació de carrers amb personatges il·lustres que s’han aprovat al consistori els últims anys. Així doncs, les últimes setmanes hem conegut que l’executiu ha afegit a la Comissió Tècnica de nomenclàtor la presidenta del PSC a Cerdanyola, Cristina Real. “És innegable que calen dones al capdavant de les diferents comissions, però entenem que això no pot ser a qualsevol preu. Volem dones a les comissions, amb posició de decisions però en cap cas, amb càrrecs orgànics als partits polítics”, destaquen.

La comissió de nomenclàtor té com a tasca estudiar les propostes de noms que s’han aprovat als plens per majoria i fer una proposta dels llocs on col·locar-los. Així doncs, al mateix temps, hi ha una comissió tècnica i una altra, política, amb regidors i regidores del consistori. “Decidir els noms és un procés democràtic i que ha de tenir com a objectiu dignificar la Ciutat i és per aquest motiu que demanem seriositat a l’hora de desenvolupar aquesta tasca i transparència a l’hora d’executar-la”, apunten.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?