Guanyem s’oposa a “gastar 450.000 euros municipals” a les pistes de la ZEM Riu Sec

pistes

Al Ple Municipal ordinari d’aquest mes es porta l’aprovació definitiva de l’establiment de servei del servei de tenis i pàdel del ZEM Riu Sec, segons anuncia Guanyem, que s’oposa a “gastar 450.000 euros municipals a reparar les pistes del ZEM Riu Sec”.

“Els diners municipals s’han d’invertir en equipaments prioritaris per a la ciutat ”

A la legislatura passada el govern de Compromís per Cerdanyola va portar “una proposta viable de gestió de l’equipament sense despesa municipal que va ser rebutjada per la majoria del plenari”.

Des de Guanyem Cerdanyola creuen que l’equipament del ZEM Riu Sec és “un equipament deficitari, no prioritari per la ciutat i que, si es vol posar en funcionament, caldrà que a risc i ventura d’empreses privades, s’inverteixi per la futura viabilitat”. La formació creu que “els diners municipals s’han d’invertir en equipaments prioritaris per a la ciutat i, sobretot, per al benefici de les persones”. En cap dels casos, apunta Guanyem, la proposta presentada pel govern marca aquestes premisses. Des de la formació defensen “la pràctica esportiva a la ciutat, des de la base i per les entitats de la ciutat”, però votaran en contra de la proposta del govern al ple d’aquest dijous.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?