Guanyem proposa al govern “actuacions decidides” en matèria d’habitatge

guanyemn2

L’aprovació del Pla Local d’Habitatge serà un dels punts destacats del ple municipal d’aquest dijous. La preparació d’aquest pla es va iniciar l’any 2019 amb el govern de Compromís per Cerdanyola. “Les sancions als bancs que tinguin pisos buits i l’augment del parc d’habitatge públic han de ser una prioritat a la ciutat”, defensen des de Guanyem Cerdanyola en un comunicat.

Des de formació consideren que “el seu desenvolupament final, dut a terme pel PSC durant aquesta legislatura, hauria de ser molt més ambició”. L’habitatge a la ciutat ha de ser una de les “prioritats polítiques” a Cerdanyola i per aquest motiu des de Guanyem han presentat propostes que passen perquè el Pla Local d’Habitatge ha d’incloure la realització d’un cens de pisos buits com una de les actuacions prioritàries a fer. Guanyem també defensa que una de les actuacions prioritàries en matèria d’habitatge siguin les sancions a les entitats bancàries que tenen pisos buits. Per a la formació, el tempteig i retracte ha de ser una prioritat del Pla Local d’Habitatge i  cal també formalitzar un conveni amb l’Agència d’Habitatge de Catalunya per augmentar els pisos en propietat de l’Ajuntament, com és el cas dels del carrer La Clota.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?