Guanyem Cerdanyola exigeix una solució a la situació d’ACFA

ACFA

Guanyem recorda en un comunicat que “el govern del PSC ha de complir amb la moció aprovada el mes d’abril”, on l’Ajuntament acordava trobar un espai per a les activitats l’Associació de Familiars Cuidadors de Malalts d’Alzheimer (ACFA).

L’entitat segueix sense un espai adient on desenvolupar les seves activitats. Davant d’aquesta situació, i després d’haver-nos reunit diverses vegades amb l’associació, des de Guanyem Cerdanyola recorden que “l’ACFA és una entitat amb una tasca fonamental a la ciutat, oferint un servei de suport a totes aquelles persones que tenen cura dia a dia de pacients afectats per Alzheimer”. La formació exigeix al govern municipal que proporcioni una “solució a la manca d’un local per a tirar endavant les activitats d’ACFA”. En aquest sentit, des de Guanyem Cerdanyola recorden al govern del PSC que ha de complir amb la moció aprovada en el Ple Municipal del mes d’abril. En aquesta moció, el Ple de l’Ajuntament de Cerdanyola acordava facilitar un nou espai a l’entitat. La moció va ser presentada per Guanyem conjuntament amb altres partits (ERC, Junts i C’s) i va ser aprovada amb l’única abstenció del PSC.

D’altra banda, la formació manifesta la seva “preocupació per una situació que s’està allargant massa en el temps i que pot implicar que l’ACFA hagi d’acabar marxant de la nostra ciutat per desenvolupar la seva activitat”. En aquesta línia, Guanyem reitera el seu “suport al teixit social de Cerdanyola” i demana que el govern municipal “tingui en compte que tenir una ciutat viva depèn en gran mesura de garantir que les entitats puguin desenvolupar la seva tasca”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?