Gratuïtat demà a les piscines municipals del Bosc Tancat, Turonet i Montflorit per als col·lectius vulnerables de la ciutat

2b8ea1e633babc2d6659aba99f038fc6

L’alcalde Carlos Cordón ha signat la resolució que a partir de demà pal·liarà els efectes de l’onada de calor, atenent l’informe redactat per la secció de Protecció Civil de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. El document recomana perdre mesures extraordinàries per tal de alleugerir i protegir la ciutadania  dels efectes de l’onada de calor, especialment als col·lectius més vulnerables – infants menors de 13 anys, dones embarassades i persones majors de 65 anys – minimitzant al màxim els efectes de la calor sobre la salut.

L’informe recomana facilitar l’accés gratuït dels col·lectius més vulnerables a les piscines públiques del Bosc Tancat, Turonet i Montflorit del 28 de juny al 2 de juliol, Incrementar la vigilància i control sobre els col·lectius més vulnerables i Difondre pels mitjans de comunicació locals els consells d’autoprotecció pertinents.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?