Grassoler col·labora amb l’Hospital del Mar

281f744b98757c0971d91a65a5ed2edd

Grassoler, l’empresa cerdanyolenca fabricant de sofàs, també ha volgut implicar-se en la lluita contra el COVID-19, dins de les seves possibilitats, amb la cessió a l’Hospital del Mar dels 6 sofàs que tenien exposats a la planta del carrer de la Clota, juntament amb tauletes, fundes i coixins. El material donat ja es troba a les sales de descans dels sanitaris i metges del centre hospitalari i el pavelló esportiu que s’ha habilitat al costat.

Volent anar una mica més enllà en la col·laboració, Grassoler va oferir el seu departament de cosits per fer bates i mascaretes, però es va haver de retirar la proposta per les dificultats d’accedir a les matèries primeres. Però poc després van rebre una trucada demanant-los si podien fer llençols per a l’Hospital del Mar i el pavelló. Malgrat la dificultat, Grassoler va aconseguir la col·laboració dels seus proveïdors, que van donar roba blanca de cotó i la certificació que els homologava. I es van posar mans a l’obra, amb molta pressa, atesa la urgència que tenia el centre hospitalari. De seguida, arribava un nou repte. Se’ls va demanar si podrien fer antifaços rentables per tal que els pacients del pavelló -aïllats per plafons però sense sostre- poguessin descansar, malgrat la impossibilitat d’apagar llums. “Es va fer la prova i va sortir molt bé”, explica l’empresa cerdanyolenca. Però calia una goma elàstica adient. La solució es va donar a través de Facebook, quan una veïna de Montcada va respondre a la crida de l’empresa i els va cedir 1.000 metres. El trasllat van fer-lo els Mossos d’Esquadra i en la confecció hi va participar personal de Grassoler, però també veïns des de casa seva. En total van aconseguir fer mig miler d’antifaços, als quals se’n van sumar 500 més d’uns altres veïns que, assabentats de la iniciativa i patint per si feien curt, van trobar una oportunitat per Internet i la van aprofitar.

UN VÍDEO D’AGRAÏMENT

Des de Grassoler s’ha volgut agrair la col·laboració de tothom que d’una manera o altra s’hi ha implicat: “Ha estat fantàstic. Tot ha estat voluntari, ningú ha volgut cobrar res, ni hores ni materials… I ens ha emocionat molt la resposta de gent externa a l’empresa, com un grup d’àvies de Bellaterra, que s’hi han aplicat amb tota l’energia del món”. Des de Grassoler s’ha editat un vídeo “que volem que també s’entengui com un petit retorn i un enorme agraïment a totes aquelles persones que ens han volgut ajudar en aquests moments tan difícils”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?