Gran espectacle sardanista a Can Xarau

WhatsApp Image 2023-03-13 at 12.19.30(1)

El 48è Aplec de la Sardana, organitzat per l’Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola, ha estat tot un èxit. “Ha superat les nostres expectatives, que ja eren bones, amb una assistència de públic i un ambient festiu excel·lent”, asseguren des de l’entitat.

Dissabte el tradicional concert de l’Aplec al teatre Ateneu a càrrec de l’Orquestra Montgrins va oferir una excel·lent vetllada musical. I diumenge, acte central al lPavelló Municipal de Can Xarau-Paco Arpide amb les actuacions de les cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Marinada i Jovenívola de Sabadell. “Va ser un gran espectacle sardanista. Les 22 sardanes seleccionades per la junta de l’Agrupació Cultural sardanista van ser un encert i, encara que l’acústica del pavelló no és la més adequada per a la música, va ser espectacular. Sardanes de moltíssima qualitat, que el públic assistent va gaudir força”, destaca l’Agrupació. En l’apartat de colles improvisades, van participar sis colles que van competir amb la sardana ‘Sardanistes de Mollet’ de Josep Tudela i interpretada per la cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. Finalment, la colla guanyadora va ser ‘Cerdanyola 2023’. “Estem molt agraïts amb el públic assistent, que reiteradament ens va felicitar pel resultat, amb el recolzament dels nostres socis, amb les autoritats de Cerdanyola, que ens ha facilitat molt les coses i ens han acompanyat, i també, amb els mitjans de comunicació locals”, agraeix l’entitat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?