Gran diversitat d’articles al Firestoc Tardor

37e725efe26e0487bc83287a1c350936

El Firestoc arribarà aquest diumenge a la seva 33a edició. La fira d’estocs, que es podrà visitar entre les 10 i les 20 hores al Parc del Turonet, tindrà enguany una ampliada oferta gastronòmica i amb diferents actuacions d’animació infantil, exhibicions de balls i tallers de dansa.

37 ESTABLIMENTS
Seran 37 els establiments que hi participin a la 33a edició del Firestoc, que una vegada més tornarà a oferir una gran diversitat d’articles de qualitat i a molt bon preu. En aquesta edició destaca l’oferta gastronòmica, ja que el servei de bar inclourà, a més de les begudes i entrepans, una àmplia varietat de tapes locals i de tradició culinària japonesa. A més, al migdia, hi haurà servei de restauració a preus molt assequibles, en consonància amb la fira.

Al llarg de tot el dia també es podran veure actuacions d’animació infantil, exhibicions de balls i assistir a tallers de dansa a càrrec dels establiments participants al Firestoc.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?