Golejada del líder a Can Xarau

a7c7e20ef55b9c6f68541bcec8a4cfb6

Doble jornada agredolça i per al Cerdanyola CH Femení. Els pronòstics es van fer valer a Can Xarau i les de Carles Marín rebien una golejada del Gijón (1-6) dissabte i diumenge sumaven un ampli triomf davant el Rivas La Laguna (5-1).

Les asturianes arribaven a Can Xarau com a líders i sense haver perdut cap partit, però van ser les cerdanyolenques, amb dues baixes, les que es van avançar al marcador ben aviat amb un gol de Vanessa García. Amb aquest avantatge s’arribava a la mitja part, però a la segona les visitants van marcar sis gols davant un Cerdanyola que es va veure superat. La golejadora cerdanyolenca, Vanessa García, va ser la protagonista de la victòria contra el Rivas diumenge amb tres gols.

VICTÒRIA DEL NACIONAL CATALANA MASCULÍ
D’altra banda, el primer equip masculí s’imposava al Congrés (4-2) i aconseguia així un triomf important victòria per mantenir-se a la Nacional Catalana. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?