Global Technical Realty construirà un Data Center al Parc de l’Alba

WhatsApp Image 2023-10-06 at 08.54.29

Global Technical Realty ha comprat a Dcite una part d´un solar al Parc de l´Alba per construir un centre de dades. La transacció ha estat anunciada per la consultora JLL, que va assessorar el venedor a l’operació.

El Parc de l’Alba es troba ubicat al clúster d’un dels principals centres de dades de Barcelona i és un dels projectes tecnològics més destacats de Catalunya. En aquest sentit, des de la consultora apunten que el Parc de l’Alba “s’està convertint en un punt neuràlgic per als centres de dades al sud d’Europa i té prevista la connexió a l’estació de cable submarí i a set operadors diferents”.

“Planegem proporcionar un centre de dades que atendrà els requisits del núvol en una instal·lació altament segura utilitzant fonts d’energia renovable”, apunta Franek Sodzawiczny, fundador i CEO de Global Technical Realty.

“El Parc de l’Alba ofereix la possibilitat de formar part dels pols de coneixement més estratègics de Catalunya. Gràcies a les seves excel·lents connexions locals, nacionals i internacionals, aquest terreny reuneix els requisits urbanístics, geotècnics i mediambientals necessaris per allotjar un nou centre de dades”, remarca Pepe Singla, soci de DCITE, que afegeix que “l’especialització en centres de dades i l’experiència internacional i local de JLL han estat decisives per a l’èxit d’aquesta operació”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?