‘Fugint de l’Holocaust’, un itinerari teatralitzat per Collserola

fugint_de_lholocaust_1_noti

El proper 7 de maig el Museu d’Història de Cerdanyola ha organitzat l’activitat Fugint de l’Holocaust, un itinerari teatralitzat per Collserola que recorda el patiment de les persones que durant la II Guerra Mundial van travessar els Pirineus fugint dels nazis i dels camps de la mort, com Mathausen.

L’itinerari començarà a l’exposició Mathausen, L’univers de l’Horror que acull el Museu de Ca n’Oliver fins al 24 d’abril, a les 9h i s’acaba cap a les 13h al Forat del Vent de cara a la mar Mediterrània, on un autocar recollirà a les persones participants per retornar a Cerdanyola.

L’objectiu d’aquesta activitat és acostar a l’experiència del patiment de les persones que van haver de fugir i algunes va trobar la mort. Les persones que participin a l’activitat seran fugitius/ves i portaran alguns dels signes característics dels presoners dels camps. L’itinerari està pensat per a persones acostumades a caminar per la muntanya. Cal dur calçat adequat, aigua i alguna cosa per menjar.

L’activitat està pensada per a majors de 10 anys i és gratuïta. Per tal de participar cal inscriure’s al 93 580 45 00

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?