Francisco Correderas, nou president del PP de Cerdanyola

francisco correderas

Francisco Correderas ha estat ratificat per la Direcció provincial com a nou president del Partit Popular de Cerdanyola. El primer objectiu de Correderas és intentar revitalitzar el partit i per aquest motiu vol “contactar de manera directa amb tots els afiliats i simpatitzants del partit, que a poc a poc s’han anat allunyant en els últims anys, per poder-los recuperar el projecte de el Partit Popular de Cerdanyola”. Correderas ocupava la presidència del PP local de forma provissional des del setembre després de la dimissió d’Álvaro Hernández, que continua afiliat al partit.

“En les últimes setmanes ja hem començat a recuperar persones molt valuoses i que han treballat molt per al nostre partit, tant a nivell local com provincial, com són Enrique Oliveras o Jaume Galito. No sobra ningú, m’he posat com a objectiu tornar a reconstruir el Partit Popular de Cerdanyola”, assegura el nou president. Correderas ha anunciat que vol tornar a tenir contacte amb les diferents entitats del nostre municipi: “Elles coneixen de manera molt directa la crisi econòmica i sanitària que estan patint els nostres veïns. Vull saber com els podem ajudar des del Partit Popular i lluitar amb l’equip de govern municipal perquè es puguin complir les propostes que ens fan “.

La nova executiva encapçalada per Correderas està formada per Anabel Plans (secretària general), Enrique Oliveras (secretari general adjunt), Manuel Buenaño (portaveu) i els vocals Jaume Galito, Gertrudis Masachs, Ana Martín, Amadora Peña, José Luís Laguna i Mónica Pérez.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?