Francesc Serés presentarà avui virtualment ‘La casa de foc’ al Cafè amb lletres

IMG-20210114-WA0032

Francesc Serés presentarà al Cafè amb lletres del gener La casa de foc, (Proa : 2020), obra guardonada amb el II Premi Proa de novel·la 2020. La sessió del Cafè amb lletres serà virtual, es farà el 21 de gener a partir de les 19 h a través del perfil municipal a Instagram.

Quina història explica l’obra guanyadora del II Premi Proa de novel·la 2020?

‘La casa de foc (Proa : 2020)’ ens explica que una nit d’hivern, un home arriba al Sallent de Santa Pau. Ben aviat, el nouvingut rep l’encàrrec de fer classes a la Mar, una noia de tretze anys. La novel·la és una obra enganxada a la realitat i a la màgia, que busca i que troba, una història que recorre el nostre present i que ens parla del futur, un llibre que cal llegir.

Francesc Serés (Saidí, 1972) ha publicat la trilogia de novel·les ‘De fems i de marbres’, els reculls de contes de ‘La força de la gravetat’, ‘Contes russos’ i ‘Mossegar la poma’. També ha escrit dues obres de no ficció, Matèria primera i La pell de la frontera. Ha estat guardonat amb diversos premis, entre els quals, el Premi Nacional de Literatura, el Premi Ciutat de Barcelona.

Totes les sessions del Cafè amb lletres comencen a les 19 h. Aquest programa forma part del Pla Director de Lectura de la ciutat.  Si voleu gaudir de les sessions del Cafè amb lletres amb els llibres llegits, recordeu que els podeu comprar a les llibreries de la ciutat o en podeu accedir en préstec a través de la Biblioteca Central.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?