Flexibilització de la fase 0 de la desescalada a Cerdanyola

31ab80c5b515a43125d7d477a8d33d70

Des d’avui 18 de maig l’àrea metropolitana de Barcelona i per tant també a Cerdanyola viuenuna flexibilització de la fase 0. Entre d’altres mesures, la nova ordre ministerial estableix que a la regió sanitària metropolitana nord els locals i establiments comercials de menys de 400m2 podran obrir sense cita prèvia per atendre de forma individual als seus clients. El seu aforament quedarà reduït a una tercera part i es mantindrà l’horari d’atenció preferent a les persones de més de 65 anys. Les activitats de culte religiós es podran realitzar amb un terç del seu aforament habitual i mantenint la distància de seguretat i a les vetlles funeràries podran assistir fins a 10 persones en recintes tancats (15 a l’exterior). Els centres educatius i universitats es reobriran per a tasques de desinfecció i posada a punt i també tindrà lloc la reobertura gradual d’instal·lacions científiques.

A més, els esportistes professionals i federats es podran moure dins de la seva regió sanitària per entrenar de manera individual.

Els museus locals no s’obriran fins a la fase 1

El govern municipal ha decidit esperar-se a la fase 1 per obrir els museus municipals (Museu d’Art de Cerdanyola i Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver). D’altra banda, seguint les recomanacions de la Diputació de Barcelona, el servei de préstec a la Biblioteca Central de Cerdanyola també es reprendrà a la fase 1.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?