‘Final de Partida’, un tancament de luxe per a la temporada professional del Teatre Ateneu

final_de_partida

El clàssic de  Beckett, en versió de Sergi Belbel, es veurà a Cerdanyola avui divendres (20 hores) i al Teatre Ateneu interpretat per Jordi Bosch, Jordi Boixaderas, Jordi Banacolocha i Margarida Minguillón. Les entrades es poden comprar a www.cerdanyola.cat/teatre.

Final de Partida narra la història de quatre personatges que estan confinats en un espai tancat amb només dues finestres que connecten amb l’exterior. El muntatge s’emmarca en els anys cinquanta, després de la Segona Guerra Mundial i un entorn totalment devastat. Els dos protagonistes –interpretats per Jordi Bosch i Jordi Boixaderas – són un vell cec que no pot romandre dempeus i el seu servent, que no pot asseure’s. Es tracta de Hamm, un invàlid cec, i Clov, el seu servent, un home coix i hiperactiu. Passen el temps i discuteixen. Nagg i Nell, vells progenitors de Hamm, que viuen dins de dos cubells d’escombraries, els acompanyen.

Les històries del confinament, de l’angoixa i la desesperació han fet que l’obra agafi una dimensió molt diferent i actual. Jordi Bosch i Jordi Boixaderas repeteixen en aquesta versió els papers que ja van interpretar el 2005 en una adaptació de la mateixa obra dirigida per Rosa Novell que es va estrenar al Festival Grec.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?