Felipe López, reelegit president del Cerdanyola FC

WhatsApp Image 2023-02-13 at 09.14.13

Felipe López serà el president del Cerdanyola Futbol Club sis anys més. L’únic candidat ha presentat dins el termini establert un total de 41 avals vàlids, tot superant el 15% exigit del cens electoral. Un cop realitzat l’acte de proclamació, el club comunicarà als organismes oficials la nova Junta Directiva que formarà el president de l’entitat en els propers dies.

Tota una vida dedicada al Cerdanyola Futbol Club

Vinculat a la institució des dels 18 anys com a vicepresident, l’1 de juliol de l’any 2012 va presentar-se a les eleccions i va guanyar-les. A partir d’aleshores, han estat onze anys liderant un projecte de creixement del futbol base, futbol sala, futbol femení i del club en general. La seva Junta directiva ha endegat desenes d’activitats i actes socials; ha creat la mascota del club; ha lluitat per la remodelació del camp de Fontetes i les actuals noves pistes amb boina per al futbol sala; han impulsat la creació, juntament amb la Fundació Catalònia Creactiva i el Consorci de la Zona Franca, de l’equip de nois i noies amb capacitats diverses; i, a nivell esportiu, ha portat l’entitat al millor moment de la seva història. Amb més de cinquanta equips en total i un futbol base que comença a ser referència a la zona, la cirereta del seu mandat ha estat portar al primer equip de la ciutat de Preferent catalana a Segona Federació (antiga Segona B). Ara, Felipe López i la seva Junta Directiva tenen sis anys per endavant per seguir potenciant el futbol a la ciutat i per seguir creixent com a entitat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?