Feijóo: “Només hi ha un model del PP”

IMG-20220703-WA0009

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, defensava a l’Escola d’Estiu organitzada pel PPC a Cerdanyola, només hi ha un model del PP. “És el model d’Ayuso, el dels presidents autonòmics, dels alcaldes. És el model d’un partit que sap perfectament que la política és útil i sap resoldre problemes”.

El polític gallec assegurava que sempre ha tingut “respecte” per Catalunya, “un dels pobles més interessants d’Espanya” i una societat de la qual molts espanyols han après sobre la seva “obertura al món i el seu cosmopolitisme”. Avui, apuntava, “hi ha més motius que mai per demanar als catalans la seva confiança, cada cop veig més interès per canviar, obrir una nova època, tancar ferides i tornar a aquella Catalunya oberta”.

Per a Feijóo les qualitats d’un bon polític passen per generar il·lusió, treballar, treballar amb humilitat, tenir intel·ligència i tenir sensibilitat. “Crec en la política on només es pot millorar treballant més, estudiant més i exigint-te més, començant pel carrer i després, per les institucions i les seus”, afirma el president del PP.

Per la seva banda, el president de la formació a Catalunya, Alejandro Fernández, destacava que el triomf del PP a Andalusia mostra el partit com “una indiscutible alternativa al sanchismo“. Per a ell, “la victòria a Andalusia té un poder inspirador a Catalunya: “No hi cap maledicció bíblica, es pot derrotar el nacionalisme a Catalunya”. La regidora del PP i consellera comarcal, Anabel Plans, es mostrava convençuda a la inauguració de l’escola que d’aquí a un any els populars tindran desenes de regidors a la comarca i centenars a Catalunya. “A Cerdanyola seguirem treballant per millorar la ciutat amb propostes com la lluita contra la delinqüència, la cura de les persones grans i aquelles que més ho necessiten, desallotjant els okupes, baixar impostos i la creació de llocs de treball”, afegia.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?