Èxit de la V Fira Comerç Cerdanyola

fira3

El dia radiant i l’excel·lent resposta de la ciutadania van marcar la V Fira Comerç Cerdanyola al parc del Turonet diumenge passat.

Una trentena de comerços, establiments de restauració i serveis associats a CDV Comerç han participat a la cinquena edició de la fira, que s’ha dut a terme seguint totes les mesures de seguretat COVID. L’alcalde, Carlos Cordón, acompanyat d’alguns dels membres del govern municipal, van passejar per la fira i van poder parlar amb els comerciants i restauradors sobre la situació actual i les seves preocupacions. A banda de l’oferta comercial, hi va haver una zona de joc per als infants just a l’entrada del Parc i alguns establiments van fer tallers destinats al públic en un escenari expressament muntat.

Xavi Olivé: “Ha estat un èxit absolut”

“La valoració que fem com a entitat és d’èxit absolut, per part nostra l’organització va funcionar bé i la ciutadania va assistir en massa. Teníem un aforament limitat i durant el matí vam haver de parar l’entrada dues o tres vegades durant el matí”, explica el president de Cerdanyopla Comerç i Serveis, Xavi Olivé. Per a l’entitat organitzadora, això “és senyal que la gent tenia ganes de sortir, de visitar la fira i de conèixer el comerç i els serveis locals”. A més, per part de tots els establiments participants “la valoració també és positiva”, apunta Olivé. El canvi d’ubicació és l’únic que no veia molt clar l’entitat, perquè la fira estava molt consolidada a l’Abat Oliba, “però finalment el Turonet ha funcionat”. De cara al 2022, si la pandèmia ho permet, treballaran per tornar la fira a la normalitat: al juny i a la plaça de l’Abat Oliba.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?