Èxit de la 5a Festa de la Il·lustració

illustracio

Il·lusió, cares de felicitat, treball i moltes cues van ser les protagonistes a un matí ben diferent a la plaça d’Enric Granados. La 5a Festa de la Il·lustració de la llibreria L’Aranya va tancar amb un èxit rotund de participació. Acompanyats per les narracions de la conta-contes Anna Casals, els il·lustradors -Anna Aparicio, Albert Asensio, Albert Arrayás, Mercè Galí, Òscar Julve, Liliana Fortuny, Jaume Copons, Toni Galmés, Roser Calafell, Subi i Xavier Salomó i Meritxell Martí- participants a una proposta consolidada al municipi no van parar de signar i dibuixar per als més petits. 

“Tenim la sensació que ha estat la millor Festa de la Il·lustració”, remarca la propietària de L’Aranya, Olivia Pascual. Per a ella, la millor recepta és que ha tingut tots els ingredients: “Molta gent durant les tres hores que ha durat la festa, molt bon clima, uns convidats i un equip de luxe, una contacontes incansable (i de luxe), molta venda i un espai agradable i molt ben decorat”. En aquest sentit, remarca que l’ingredient estrella que ha fet que la cinquena edició de la Festa de la Il·lustració hagi estat un èxit rotund, “és l’amor, la confiança, el suport i la força que hem rebut de la ciutat (que no de l’administració) per tirar endavant aquest projecte meravellós”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?