Esquerra organitza regidories de barri i comença una sèrie de visites presencials

41021

Les regidores i regidors d’Esquerra Republicana de Catalunya s’han assignat la revisió dels barris de Cerdanyola del Vallès amb l’objectiu de fer una visita presencial a tots ells abans de l’estiu. Els recorreguts es faran conjuntament amb associacions de veïns i veïnes així com entitats representatives de cada zona d’acord amb les demandes d’aquestes.

L’objectiu és recollir de manera sistemàtica les queixes veïnals, les necessitats no cobertes pels serveis existents així com propostes de millora. El treball de camp ha de permetre presentar un document de resum amb el diagnòstic de la situació dels barris a la ciutat de forma objectiva, coherent i en estret contacte amb la realitat que s’hi viu. Helena Solà (solaTH@Cerdanyola.cat) s’encarregarà de Gorgs, Montflorit i Can Cerdà; Íñigo G. Enterria (garciaEAI@Cerdanyola.cat) de Serraparera, Banús i Bona Sort; Montse Nieto (nietoMM@Cerdanyola.cat) de Canaletes, Guiera i Fontetes; Albert Turon (turonVA@Cerdanyola.cat) de Ca n’Antolí, Sant Ramon, Centre i Campoamor i Carme Pina (pinaPC@Cerdanyola.cat) de Carretera de Barcelona, Cerdanyola de Baix i Can Xarau. A Bellaterra i el Turó de Sant Pau aquesta tasca s’està fent de manera habitual per part de les vocalies a l’EMD, Quim Oltra i Laura Batalla, “on es fa un treball específic donada la singularitat administrativa del barri”, apunta ERC en un comunicat.

ELS RECORREGUTS I VISITES PELS BARRIS ES FARAN MANTENINT TOTES LES MESURES DE PROTECCIÓ NECESSÀRIES PER LA COVID-19

Durant la propera primavera es contactarà amb les associacions i entitats dels barris per concertar les visites sobre el terreny. Si algú està interessat en participar a alguna de les visites o vol fer arribar algun tema específic, es pot adreçar als correus electrònics de les regidores i regidors. En cas que consideri que el seu barri no encaixa en cap dels esmentats o vol fer arribar alguna altra proposta se l’atendrà al correu cerdanyola@esquerra.cat. Els recorreguts es faran aprofitant el bon temps, a l’aire lliure, en grups reduïts i mantenint totes les mesures de protecció necessàries per la COVID-19.

La primera visita ja s’ha fet al barri de Campoamor el mes de març, on els problemes són especialment greus pel que fa a serveis bàsics com la mateixa urbanització del carrer i el control urbanístic, agreujat amb abocaments de residus descontrolats i activitats econòmiques de dubtosa regularitat. La segona visita està prevista pel dimarts 6 d’abril a les 18:00h amb sortida del local de l’Associació de Veïns de Can Xarau al passeig de Santa Eugènia número 5.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?