Esquerra convoca el concurs #RosesILlibresLliures per Instagram

b101fa9bdd0c35b4319fa7cdeb1495ae

La diada de Sant Jordi no es podrà celebrar amb les tradicionals parades de llibres i roses als carrers, però la secció local d’ERC a Cerdanyola vol adaptar la celebració d’una de les festes més importants del calendari amb un concurs en línia al perfil d’Instagram @ERCerdanyola amb l’etiqueta #RosesILlibresLliures.

Cinc vals per comprar llibres i flors als comerços de Cerdanyola que col·laboren amb aquesta iniciativa

A partir d’avui 18 d’abril i fins el dia abans de Sant Jordi es publicarà cada dia al matí una pregunta relacionada amb Cerdanyola. Les respostes s’hauran de fer a la mateixa publicació de la pregunta i abans no es publiqui la següent. Per optar als premis cal ser major d’edat i seguir els perfils d’Instagram d’ERC (@ERCerdanyola) i Jovent Republicà (@joventCDV) de Cerdanyola. Els premis es sortejaran entre les persones que hagin respost totes les preguntes correctament. Els premis són cinc vals per comprar llibres i flors als comerços de Cerdanyola que col·laboren amb aquesta iniciativa distribuïts de la següent manera: un de 40 euros en llibres, dos de 20 euros en llibres i dos de 15 euros en flors.

Els republicans volen expressar així el suport al comerç local que està patint la crisi, “en especial les llibreries i floristeries que en aquestes dates tenen una part important de la facturació anual”. En breu es publicarà el llistat de les llibreries i floristeries on es podran bescanviar els bons. El dia de Sant Jordi es farà publica la llista de persones guanyadores per “celebrar, fins on sigui possible, una data que volem que segueixi sent especial tot i el confinament”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?