Espai Xarcuter Montse del Mercat Serraperera guanya el concurs l’Aparador 2022

WhatsApp Image 2022-12-29 at 18.09.39

La parada del Mercat Serraperera de Cerdanyola del Vallès, Espai Xarcuter Montse, s’ha endut el primer premi de la 53ena. edició del Concurs l’aparador, que anualment organitza la Cambra de Comerç de Sabadell, coincidint amb la campanya nadalenca.

La Cambra concedeix 3 guardons als millors aparadors de les poblacions de la seva demarcació. Enguany han participat en el concurs més de cent cinquanta establiments. Així, a més del 1r. premi de l’Espai Xarcuter Montse, també s’ha premiat amb un 2n. guardó a la barberia Danny Tenorio Home Nen, de Sabadell i el 3r. premi ha estat per la Cafeteria Dulce Sensación, de Barberà del Vallès.

Per la seva part, els ajuntaments concediran els guardons als millors aparadors dels seus municipis i la Cambra també determinarà quina ha estat la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, un cop finalitzi el període nadalenc.

Com a novetat enguany, tots els participants optaran al premi popular al millor aparador del seu municipi. Els comerços tenen aquests dies un cartell que els identifica com a participants del concurs, a través del qual i mitjançant un codi QR els ciutadans podran votar en una web els millors aparadors, fins al 30 de desembre. Entre tots els participants de cada municipi es sortejarà un premi de 100€ a bescanviar a l’establiment que resulti guanyador.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?