Escolà: “El projecte de canvi s’ha relegitimat”

f886601d84b861950b399355947b6811

Carles Escolà (Compromís per Cerdanyola) segueix sent alcalde de Cerdanyola i el pressupost municipal ha quedat automàticament aprovat després d’exhaurir-se un on l’oposició  no ha aconseguit posar-se d’acord per presentar una alternativa de govern. Aquest fet, segons el batlle, fa que “el projecte de canvi a Cerdanyola continua amb força i s’ha relegitimat”. Per a Escolà “ara s’obre una nova etapa en la qual el bloqueig a l’acció del govern no té cap sentit i toca posar-se d’acord en temes de ciutat”.

AUTOCRÍTICA

Però abans de deixar a un costat el bloqueig i de treballar per arribar a acords Escolà destacava la necessitat de l’autocrítica: “Tots hem comès errors i els hem de superar, nosaltres sempre hem fet autocrítica i la continuarem fent”. L’alcalde també assegurava que Compromís des del principi va apostar per arribar a acords en els grans temes de ciutat, “perquè, com s’ha demostrat, la majoria absoluta estable no és la solució a la difícil equació” de l’aritmètica del plenari. Per aquest motiu, l’alcalde confia que malgrat les diferències existents entre les diverses formacions amb representació al consistori, “hi haurà capacitat d’entesa suficient per arribar a acords concrets en temes concrets que hi ha damunt la taula com Cerdanyola Aparca, PEM Guiera, crematori i planejament del Centre Direccional”. Uns temes en els quals el govern “treballat molt per enllestir-los durant aquest mandat” i que han de tenir solució en aquest mandat. “Els dos anys que queden són temps més que suficient per solucionar unes qüestions sobre les quals s’ha vingut treballant molt”. En aquesta línia, el govern dels cinc regidors de Compromís s’autoimposa “el deure de treballar i escoltar encara més”, però també demana a la resta de grups que acabin amb “l’estratègia de bloqueig sistemàtic” a l’executiu municipal. Durant la roda de premsa de valoració de la situació política actual, Escolà ha anunciat que iniciarà una ronda de negociacions amb tots els grups per “arribar a acords en temes de ciutat”. Preguntat directament per problemes que fa temps que s’arrosseguen al municipi, l’alcalde ha afirmat que tots els llocs de treball del PEM Guiera estan garantits a partir del 4 d’agost i que el govern aposta per la municipalització de l’equipament esportiu.  

ELS PRESSUPOSTOS “MÉS SOCIALS DE LA HISTÒRIA DE CERDANYOLA”

El fet que s’hagin aprovat inicialment “els pressupostos més socials de la història de Cerdanyola” és un motiu de satisfacció per al govern, que destaca que també s’inicia un pla d’inversions que “significarà la posada el marxa de diversos projectes que aviat seran una realitat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?