Es reprenen els treballs d’asfaltat

Ja s’ha procedit a asfaltar el segon tram del carrer Diagonal, el primer tram de l’avinguda Adam i Eva i un tram del carrer Santa Anna. El Pla d’Asfaltat de la ciutat continua avançant. La propera setmana els treballs se centraran en el carrer Diagonal i Santa Anna i avinguda Adam i Eva.

El planning

Entre el dilluns 22 i dijous 25 de novembre està previst asfaltar el segon tram del carrer Diagonal comprès entre el carrer Portugal i avinguda Espanya.

Entre el dimecres 24 i divendres 26 de novembre està previst que s’actuï al tram de l’avinguda Adam i Eva comprès entre el carrer Nord i el carrer Sant Francesc.

El dissabte 27 i el dilluns 29 de novembre es procedirà a asfaltar el carrer Santa Anna, entre la rambla Montserrat i el pont del Riu Sec. Els dies esmentats, els carrers afectats pels treballs patiran restriccions de circulació i estacionament.

El Pla d’Asfaltat de la ciutat s’ha planificat en el marc de la campanya ‘Millorem els carrers. Millorem Cerdanyola ‘. La primera fase del pla, d’entre tots els carrers que presenten deficiències s’ha fet una primera selecció de 13 d’aquestes i s’han projectat les actuacions a executar mitjançant una licitació: carrers Llevant, Sant Jeroni, Compoamor, Pintor Togores, Diagonal, Santa Anna, Can Pallarès, Felip II, Puigmal, avingudes Europa, Roma i Adam i Eva i l’accés al camí de Can Sardà.

On s’ha actuat fins ara?

Fins ara ja s’ha actuat al carrer Pintor Togores, avinguda Roma, avinguda Europa i carrer Llevant.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?