Es presenten els resultats de les Marxes Exploratòries del projecte Urbanisme Feminista

marxaexploratoria

Després de la realització de quatre marxes exploratòries al municipi arriba el moment de presentar els resultats d’aquestes. La presentació de la sessió i del projecte es farà el dimarts 31 de maig, a les 18h, al Museu d’Art de Cerdanyola i anirà a càrrec de la regidora de Feminisme i LGTBIQ+, Glòria M. Urbano, i de Marta Fonseca del Col·lectiu Punt 6, entitat especialitzada en urbanisme feminista, que ha dut a terme el disseny i la dinamització de les marxes exploratòries. Serà l’entitat l’encarregada de presentar els informes de les quatre marxes així com unes recomanacions generals en termes d’urbanisme feminista al municipi. La regidora de Feminismes i LGTBIQ+ farà també una valoració del projecte d’Urbanisme Feminista i, especialment, de les marxes exploratòries abans de donar pas a un espai obert a les intervencions i preguntes ciutadanes. La sessió de retorn està oberta a tota la ciutadania amb l’objectiu d’acostar els resultats dels informes i els reptes amb urbanisme feminista que té per endavant la ciutat.

Cada marxa exploratòria ha estat una ruta urbana de dues hores, feta per a dones, que han pogut efectuar comprovacions in situ dels elements que poden millorar la seva percepció de seguretat i la seva utilitat dels espais públics. Es tracta d’un espai dinamitzat per professionals de l’urbanisme amb perspectiva de gènere, per tal d’incorporar la incidència que té en la seguretat real i percebuda per part del col·lectiu amb el que es treballa, les dones. Aquest projecte s’ha desenvolupat des de la Regidoria de Feminisme i LGTBIQ+, a petició del Consell Municipal de Polítiques de Dones i compta amb el Col·lectiu Punt 6 (entitat especialitzada en la matèria).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?