Es posa en marxa la campanya Una Nit d’Il·lusió per a Tothom

nitok

Torna la campanya Una Nit d’Il·lusió per a Tothom i ho fa amb la mateixa fita de recollir joguines i llibres nous per a què els infants de la ciutat amb problemàtiques socioeconòmiques també puguin gaudir de la nit de Reis. “Amb la col·laboració de les entitats i de la ciutadania treballem perquè la màgia del Nadal arribi a totes les llars de Cerdanyola, garantint alhora que tots els infants de la ciutat puguin gaudir de la nit de Reis i del seu dret al joc”, destaca la regidora de Serveis Socials, Pepi Rivera.

L’alcalde, Carlos Cordón, també destaca la importància de la campanya recordant que “la crisi que vivim a conseqüència de la pandèmia de la COVID ha fet que moltes persones hagin vist alertada la seva vida provocant una situació de vulnerabilitat en moltes famílies”. Cordón també confia que Cerdanyola tornarà a demostrar que “és un municipi solidari sempre disposat a ajudar a les persones que més ho necessiten”.

Durant el mes de desembre seran nombroses les activitats que es duran a terme a la ciutat i que inclouran en el seu desenvolupament la recollida de joguines i llibres nous per a la campanya Una Nit d’Il·lusió per a Tothom. També en alguna d’aquestes activitats hi haurà guardioles per a recollir les donacions voluntàries de les persones que ho desitgin.

A més, fins al 31 de desembre hi haurà punts fixos de recollida de joguines i llibres nous a diferents associacions de veïns, escoles, llars d’infants, establiments comercials i entitats de Cerdanyola del Vallès.

La campanya Una Nit d’Il·lusió per a Tothom està organitzada per entitats i associacions de la ciutat en col·laboració amb l’Ajuntament i la Creu Roja.

Fes-te voluntari/a per un dia

El 23, 24 i 27 de desembre les persones que ho desitgin podran ajudar a l’equip de persones voluntàries de la Creu Roja a preparar els regals. Les places són limitades i cal inscriure’s trucant abans del 18 de desembre al 93 691 61 61.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76



Newsletter



Necessites ajuda?