ERC traslladarà al govern els problemes detectats als barris

IMG-20211213-WA0001

Durant l’últim any els cinc regidors d’ERC han visitat els diferents barris de Cerdanyola conjuntament amb associacions de veïns i veïnes així com entitats representatives de cada zona d’acord amb l’objectiu és recollir de manera sistemàtica les queixes veïnals, les necessitats no cobertes pels serveis existents així com propostes de millora. El treball de camp ha permès presentar un document de resum amb el diagnòstic de la situació dels barris que faran arribar al govern municipal. “Tots els problemes detectats tenen solució, però cal voluntat i un pla de xoc de barris”, destacava la portaveu republicana, Helena Solà, que avançava que el grup espera la resposta de l’executiu de Cordón i en farà seguiment.

“El mal estat de les voreres, dels escocells i de l’asfaltat són qüestions comunes a tots els barris”

“El mal estat de les voreres, dels escocells i de l’asfaltat són qüestions comunes a tots els barris”, apuntava Solà, que agraïa a totes les persones “que d’una manera o altra” han participat en les visites organitzades. Els republicans van presentar els resultats de les visites a L’espai Enric Granados, on van mostrar algunes de les imatges més destacades dels problemes detectats. Helena Solà va visitar Gorgs, Montflorit i Can Cerdà. En aquest últim barri no s’està fent el correcte manteniment de les franges perimetrals, destacava Solà.

Íñigo Enterria visitava Serraparera, Banús i Bona Sort. Allà, un dels grans problemes detectats és que els cotxes ocupen espais destinats als vianants o que es troben estacionats en doble fila.

Montse Nieto visitava Canaletes, Guiera i Fontetes. Al primer destaquen els problemes de neteja i la falta de transport públic. “L’AV reivindica el pas d’una línia de bus que comuniqui Cerdanyola amb les poblacions veïnes”, apuntava Nieto.

Albert Turon visitava Ca n’Antolí, Sant Ramon, Centre i Campoamor. En aquest darrer, els problemes són especialment greus pel que fa a serveis bàsics com la mateixa urbanització del carrer i el control urbanístic, agreujat amb abocaments de residus descontrolats i activitats econòmiques de dubtosa regularitat. “Campoamor necessita una reforma integral”, valorava Turon.

Carme Pina visitava Carretera de Barcelona, Cerdanyola de Baix i Can Xarau. A Cerdanyola de baix es destacava l’abandonament de Santa Teresa després de l’enderrocament dels cinemes El Punt. A més, s’apuntava que als Quatre Cantons els veïns demanen bandes reductores de velocitat a la N-150 i que a la Farigola es demana un pipican i passeres amb pendent i no amb escales. “L’entorn de la Masia Cordelles és tercermundista i hi ha situacions de sensellarisme”, denunciava Pina.

Bellaterra

Els regidors no han visitat Bellaterra i el Turó de Sant Pau perquè aquesta tasca s’està fent de manera habitual per part de les vocalies a l’EMD, Quim Oltra i Laura Batalla.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?