ERC s’ofereix al govern per cercar solucions als problemes existents

e34f0e1c02fdcca3c7fab2bae7fa299d

Actualment el govern municipal té sobre la taula quatre conflictes – el futur del PEM Guiera i les pistes de tennis i pàdel del Riu Sec i la finalització dels contractes de neteja d’espais públics i gestió de la zona blava- que podrien fer saltar les alarmes a l’estiu, segons el grup municipal d’ERC. “Estem preocupats per la inacció del govern en les àrees d’Esports i Espais Públics que pot comportar conseqüències greus”, remarcava la portaveu republicana, Helena Solà, que anunciava que ERC allarga la mà al govern de Compromís per “solucionar aquests problemes pel bé de la ciutat”. Però afegia, que és l’executiu d’Escolà qui “ha de trobar les majories suficients”.

En el cas del PEM Guiera, a l’agost de l’any passat “es va haver d’improvisar una solució provisional obligada per les circumstàncies”, amb quatre empreses que assumeixen durant un màxim d’un any els cinc contractes de serveis en els quals es va dividir la concessió. Per tant, el termini acaba a l’estiu i el regidor d’ERC, Iñigo Enterria, assegurava que “el PEM Guiera és un foc que ja està cremant” i que “ja fa temps que tocava haver encarregat els estudis necessaris per decidir el model de gestió definitiva”. Per als republicans, des de la regidoria d’Esports tampoc s’estan donant solucions al problema de les pistes de tennis i pàdel del Riu Sec, que són  “la constatació del fracàs del model de ciutat del govern del passat mandat”. Des d’ERC esperen una “solució ràpida i eficaç” a unes pistes que continuen “abandonades i en un estat progressiu de deteriorament”.

D’altra banda, que no s’hagi municipalitzat el servei de neteja de les dependències municipals és un “fracàs del govern actual”. ERC, que no considera prioritària la municipalització d’aquest servei, avança que tot apunta a una nova concessió amb terminis que els republicans consideren curts. La seva proposta passaria per un contracte amb una durada de dos anys prorrogables a dos anys més, perquè “el govern ha de ser previsor de la situació”, apuntava Enterria.

Com passa amb el cas de Guiera, la zona blava també finalitza el contracte a l’estiu. “Quan nosaltres érem dins del govern aquest era un servei fàcil per fer una municipalització”, afirmava Enterria. Els republicans asseguren que, com en els altres problemes, no veuen solucions per part del govern ni saben quines són “les intencions” de Compromís.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?