ERC proposa un acord unitari sobre temes de ciutat amb consens polític

WhatsApp Image 2023-05-10 at 14.13.52

Durant els debats electorals s’han mostrat coincidències programàtiques i de propostes entre diferents partits que ERC considera que “fa massa anys que existeixen però que no s’han fet realitat”. Els republicans consideren que cal passar de les paraules als fets i arribar a acords en temes cabdals com neteja viària i recollida de residus, mobilitat i transport públic, energies renovables i equipaments i espai públic.

ERC convida a totes les forces polítiques democràtiques per a què, governi qui governi, s’arribin el proper mandat a acords majoritaris sobre el calendari, el què i el com de qüestions concretes com canviar el model de neteja viària i recollida selectiva de residus, redactar urgentment un pla de mobilitat urbà i establir un nou servei d’autobús urbà amb més línies i més freqüències, dibuixar plegats les properes reurbanitzacions dels barris, establir un calendari dels nous equipaments culturals i esportius, invertir en energies renovables, posar plaques solars en les teulades dels edificis municipals o crear comunitats energètiques locals. “No pot resultar que les inversions les decideixi només un partit o que quan es fan suggeriments sobre aquestes per a millorar-les es converteixin en moneda de canvi polítiques. Nosaltres si governem comptarem amb el PSC, espero que si ells governen no tornin a fer com aquest mandat que ens han exclòs de tot acord i consens”, assegura l’alcaldable Albert Turon. Per a ERC, el “valor del consens està en fer allò que es diu, no en anunciar accions o inversions que no es duen a terme o que sorgeixen de pactes per aprovar un pressupost o un punt del ple municipal, no per a millorar la ciutat, i que després resten a un calaix”.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?