ERC proposa fer un cordó sanitari contra l’ultradreta al ple municipal

WhatsApp Image 2023-09-28 at 11.14.00

El grup municipal d’ERC, d’acord amb l’acord pres per l’Executiva local del partit, ha decidit no interactuar, ni debatre, ni donar suport a les propostes, ni a les “mocions populistes” que l’ultradreta presenti en el plenari municipal. Els republicans esperen que la resta de partits politics s’hi afegeixin per “fer un cordó sanitari contra la ultradreta”.

“Des d’ERC no donarem ni visibilitat, ni legitimitat a la ultradreta i el feixisme institucional. En cap cas no normalitzarem els seus discursos d’odi, ni serem còmplices del seu populisme”, assegura el cap de llista, Albert Turon. D’aquesta forma, en ple d’avui ERC no participarà en la discussió de dues mocions que presenta l’ultradreta i votarà en contra d’elles. “Sense perjudici que això suposi no reconèixer la necessitat d’inversions en el barri de Serraperera, ni la necessitat d’ampliar la plantilla de la Policia Local, reivindicacions que fa anys que ERC lidera però no en base als arguments falsos i populistes que esgrimeix l’ultradreta”, puntualitzen.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?