ERC presenta un recurs contra la convocatòria del ple extraordinari i urgent del Bosc Tancat

292781330_5266081260113388_3256097762193662856_n

ERC celebra l’obertura de les piscines del Bosc Tancat, però lamenta com s’ha gestionat i considera que cal assegurar la continuïtat del servei amb la màxima seguretat jurídica: “La ciutadania no ha de patir les conseqüències de la desídia del govern municipal en vetllar perquè es compleixi amb allò legalment previst i amb allò que preveu el contracte”. En un comunicat, els republicans asseguren que d’acord amb els informes jurídics que consten en l’expedient administratiu, “allò que s’hauria d’haver el passat ple urgent del dia 6 de juliol hauria d’haver estat requerir a l’empresa concessionària per a què aportés la documentació necessària prèvia a iniciar els expedients que podria comportar la resolució del contracte”.

La formació anuncia que ha interposat un recurs contra la convocatòria del ple extraordinari i urgent que es va celebrar el 6 de juliol. “El motiu, més enllà que els informes jurídics eren desfavorables a aprovar allò acordat, és que es van vulnerar els drets dels regidors i de les regidores ja que no tenien la informació adient, ni en un termini suficient per poder emetre el seu vot amb totes les garanties”, apunten. Per a ERC és “absurd” voler fer un ple urgent, que va impedir la presència de fins a 3 regidors i regidores, sense la suficient motivació de la urgència; quan “es podria haver convocat un ple extraordinari en 48 hores, durant les quals es podrien haver tingut més i millors notícies sobre la situació financera de l’empresa concessionària o, fins i tot, haver acordat en el mateix ple requerir-li per aportar la documentació justificativa per a prendre o no la decisió d’iniciar els tres expedients que contra ella es podrien tramitar”.

ERC recorda que el servei públic que presta el Bosc Tancat “ja ha patit abans les conseqüències perquè l’ajuntament no fa els controls exigits”. En aquest sentit, apunta que l’anterior empresa concessionària va entrar en concurs de creditors al cap de 2 anys d’haver estat l’adjudicatària, mai va obtenir la llicència d’obertura o, finalment, va haver de vendre el negoci a la nova empresa amb evident perjudici dels usuaris perquè va provocar que hagin estat tancades les piscines tot un any. “Ara, en un termini excepcional, sembla que l’ajuntament ha acceptat tota la documentació que ha presentat la concessionària i li ha permès obrir el recinte”, remarquen. Des d’ERC es convida al govern municipal per a què faci el possible perquè “la mateixa celeritat que s’ha concedit el permís d’obertura de les instal·lacions s’apliqui a la resta de procediments administratius”.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?