ERC presenta la seva llista electoral

WhatsApp Image 2023-04-11 at 11.18.43

La secció local d’Esquerra Republicana a Cerdanyola del Vallès presentarà, al parc del Turonet, les persones que acompanyaran l’Albert Turon a les eleccions municipals del mes de maig. Aquest acte es programa l’endemà de la presentació que el Jovent Republicà farà el divendres 14, al bar El Solidari a les 18,30h, dels seus tres candidats que s’inclouen a la llista d’ERC.

Esquerra anuncia que té el millor equip i programa per posar Cerdanyola en marxa després de 4 anys d’un mandat socialista que no ha estat capaç d’assumir, ni de resoldre, els reptes que la ciutat ha d’afrontar: millorar l’espai públic; tenir uns carrers nets i segurs; un Ajuntament que escolti i doni resposta ràpida a les necessitats de les persones; construir habitatge públic; integrar la ciutat a la UAB i l’entorn de recerca; fer del Riu Sec un entorn verd i amable que lligui els barris; invertir en mobilitat sostenible i transport públic; adaptar la ciutat al canvi climàtic; establir complicitats amb el teixit econòmic i comercial; resoldre la qüestió de Bellaterra… en definitiva, disposar i oferir els serveis públics dignes i de qualitat que les persones mereixen.

Per a ERC durant 4 anys no s’ha avançat en res rellevant i el PSC ha malaguanyat les majories variables que sempre li han ofert quatre partits diferents, des de la dreta (PP) a l’esquerra (en Comú Podem), des de l’unionisme (Ciutadans) a l’independentisme (Junts). “Ha estat un mandat de paraules buides més que fets concrets, tot en nom d’una falsa estabilitat que no era tal, com s’ha demostrat ara quan tots els seus socis es queixen o de la deslleialtat dels socialistes o de la poca satisfacció que els suposa no haver vist executats els projectes que ells havien acordat a canvi del seu suport. Per això ara toca noves persones facin millors polítiques”, afirma Albert Turon.

Pels republicans les eleccions del 28 de maig són una oportunitat per a deixar de fer les mateixes polítiques de sempre, fetes pels de sempre, per als de sempre, i passar a ser útils i servir a tothom, sense distincions ni exclusions, escoltar el veïnat i transformar la ciutat amb noves polítiques que afrontin amb èxit tant les urgències del dia a dia, com els reptes de la Cerdanyola del futur.

Les persones que conformen la llista electoral d’ERC són:

1. Albert Turon i Vilaseca
2. Isabel Cruz i Fernández
3. Íñigo Garcia de Enterria i Adan
4. Gemma Estopà i Roig
5. Daniel Jovell i Hidalgo
6. Montserrat Nieto i Méndez
7. Quim Oltra i Puigdomènech (Independent)
8. Susana López i Bernal
9. Andreu Gaya i Trujillo (Jovent Republicà)
10. Idoia Perdiguer i Blasco
11. Albert Campos i Berlanga
12. Laura Batalla i Aymami (Independent)
13. Abdou Mawa Ndiaye i Ndaw
14. Sandra Rodríguez i Tafur (Independent)
15. Òscar Torrents i Valdelomar
16. Mariona Agra i Escalante (Jovent Republicà)
17. Albert Tresserras i Ferrer
18. Núria Cabanes i Muñoz
19. Francesc d’Asis Muñoz i Estapà
20. Lola Garcia i Calero (Independent)
21. Daniel Zamora i Serrano (Independent)
22. Abir Mohammad i Mardini (Independent)
23. Sergi Martínez i Viñals
24. Carme Pina i Puigtió
25. Helena Solà i Tàrraga

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?