ERC presenta la seva llista com “l’única preparada per governar Cerdanyola com cal”

WhatsApp Image 2023-04-17 at 09.58.02

Les 35 persones que formen la llista d’ERC a Cerdanyola són “la suma de moltes implicacions individuals que fan realitat un projecte col·lectiu que vol posar Cerdanyola en marxa”. Així ho destacava l’alcaldable republicà, Albert Turon, en la presentació oficial de la candidatura al Parc del Turonet.

Turon: “És un privilegi i una responsabilitat encapçalar aquesta llista”

“Són gent diversa, preparada i treballadora. Persones de tot arreu, joves i persones amb una experiència vital valuosa, més dones que homes i gent que va incorporant-se a la política perquè som un partit que pensa en el relleu”, explicava el candidat. “És un privilegi i una responsabilitat encapçalar aquesta llista”, anunciava després d’apuntar que “Cerdanyola necessita un ajuntament que estigui al servei de la població”.

L’acte va ser presentat per Dani Jovell (5) i Carme Pina (24), actual regidora del grup municipal que juntament amb Helena Solà, actual portaveu, tanquen la llista de forma honorífica. Pina assegurava que la d’ERC és “l’única candidatura preparada per governar Cerdanyola com cal”.

Una república igualitària, democràtica i ecologista per transformar la ciutat

La número 2 i actual presidenta d’ERC Cerdanyola, Isabel Cruz, assegurava que s’ha sumat al projecte d’ERC perquè vol el millor per a Cerdanyola. “Vull que els meus fills tinguin l’oportunitat de fer la seva vida a Cerdanyola amb oportunitats de formació, habitatge o ocupació”, afegia. Per a ella, aportar una visió feminista al projecte d’ERC és “necessari i apassionant” per construir una república igualitària, democràtica i ecologista per transformar la ciutat.

Enterría: “Si vam fer possible l’1-O, farem possible un canvi a Cerdanyola”

“No pot ser que la Cerdanyola que tots volem, la ciutat que mereixem, sigui un somni”, remarcava l’actual regidor i número 3 de la llista, Íñigo Enterria. A Cerdanyola, apuntava, tenim “polítics grisos contínuament manant a Cerdanyola sense tenir en compte ni “a les persones ni a uns treballadors municipals precaritzats” desmotivats o sobrepassats de feina per una mala organització del consistori.

“Si vam fer possible l’1-O, farem possible un canvi a Cerdanyola”, afirmava el regidor, que apuntava que el seu somni és poder “teixir un espai per passejar des de Badia a Ripollet al llarg del riu Sec”.

Per a l’actual regidora i número 6 de la llista, Montse Nieto, Cerdanyola “ha de ser inclusiva, amb recursos i serveis que no deixin a cap persona endarrere”. I per aconseguir-ho, continuava, “necessitem que tothom s’impliqui”.

D’altra banda, el president de la Fundació Irla i exconseller de Cultura Joan Manuel Tresserras posava en valor la política municipal com a “veritable extensió de la nostra vida quotidiana”. En aquest sentit, destacava que els Ajuntaments són “la palanca d’empoderament i la primera expressió política les nostres obsessions profundes” i assegurava que en aquestes eleccions municipals del 28 de maig es dirimirà si l’Ajuntament de Cerdanyola serà “la principal barrera burocràtica” de la ciutat o la “principal eina de transformació” de Cerdanyola.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?