ERC demana treball conjunt de les administracions per resoldre els problemes mediambientals de Cerdanyola

IMG-20210211-WA0020

El primer candidat d’Esquerra al Parlament pel Vallès Occidental, Juli Fernández, ha fet una visita a Cerdanyola on ha conegut de primera mà les problemàtiques de l’amiant i dels abocadors i el repte que suposa donar-los una solució. La portaveu del Grup Municipal d’ERC, Helena Solà, que ha estat designada per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) a la Comissió per a l’eradicació de l’amiant a Catalunya, ha guiat una visita que “ha servit per constatar, un cop més, que les administracions públiques hauran de treballar coordinadament per resoldre uns problemes ambientals que són prioritaris per a la nostra ciutat”.

Esquerra recorda que sempre ha estat al costat de la gent defensant el medi ambient “per tal que les persones puguem gaudir d’una vida plena i saludable”. En aquest sentit, la Secció Local i el Grup Municipal d’ERC s’han significat reiteradament en la lluita contra els abocadors i per la retirada de les restes d’amiant que periòdicament afloren a Cerdanyola, incloent espais especialment sensibles com les escoles o espais públics.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?