ERC demana guanyar espai als cotxes per poder ampliar les terrasses amb seguretat

f64b0864e862d3c122851be4770d6e9a

Els republicans aposten per “facilitar l’ampliació de les terrasses a costa d’aparcament i carrils de circulació, garantint el pas de vianants i evitant les aglomeracions”. A més, demanen que les obres de millora dels carrers Sant Martí i Sant Ramon comencin després de la temporada d’estiu.

El Grup Municipal d’ERC de Cerdanyola recorda que ha demanat en diferents ocasions que es guanyi espai destinat a l’aparcament i circulació de vehicles per fer compatible i segur el passeig, la circulació de bicicletes i patinets, el lleure infantil i les activitats comercials. En aquest sentit, les propostes republicanes passen per fer complir la prohibició de circular per les illes de vianants com la dels carrers Sant Martí i Sant Ramon, destinar fileres d’aparcaments dels carrers comercials a l’ampliació de terrasses de bars i restaurants per evitar congestionar les voreres de vianants, convertir tots els carrers de Cerdanyola en zona 30, reconvertir el carril bici de l’Avinguda Espanya a vorera per a vianants i afavorir la circulació de la bicicleta per la calçada garantint una velocitat màxima de 30km/h i tancar a la circulació carrers a tots els barris perquè s’hi pugui passejar i fer esport.

D’altra banda, Esquerra indica que el 7 de maig es va signar el contracte per reparar desperfectes de la zona de vianants que va de la Plaça Abat Oliba fins el carrer Anselm Clavé. “Aquestes obres de millora afectaran l’eix comercial just quan aquesta activitat reprèn el seu funcionament després del tancament forçat per la crisi de la COVID-19 i en sortiran especialment perjudicades les activitats de bar i restauració que han de treballar a les terrasses exteriors”, apunta ERC, que demana començar les obres passada la temporada d’estiu per no interferir amb la recuperació econòmica del sector comercial i de restauració, tot i mostrar la satisfacció pel fet que, finalment, es “faci realitat una obra tant necessària”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?