ERC demana al govern municipal que asseguri l’obertura del Bosc Tancat aquest estiu

41663

El 15 de març es va obrir la fase judicial de liquidació de l’empresa concessionària del Bosc Tancat “per haver incomplert el conveni del concurs”, segons ha anunciat el grup municipal d’ERC. “Per la qual cosa perilla de nou que aquest estiu s’obrin les piscines”, assegura ERC, que apunta que ho ha estat informat pel govern del PSC. “La situació actual posa en risc un important servei per al lleure estiuenc, especialment per a la gent jove que veuen encara més limitada l’oferta d’oci, així com per a casals d’estiu, caus i esplais que també fan ús de les instal·lacions”, remarquen.

Davant d’aquesta situació ERC ha demanat al govern municipal que” de forma immediata convoqui els grups municipals i se’ls ofereixi, amb la transparència deguda, que fins ara no ha existit, tota la informació concreta de la situació actual de la concessió”. Els republicans també han sol·licitat a l’executiu de Carlos Cordón que “asseguri l’obertura de les piscines aquest estiu, i es doni continuïtat a la zona esportiva” i que s’estudiï totes les possibilitats d’un nou contracte, tot renovant la concessió i l’establiment de serveis, per a fer del Bosc Tancat la zona esportiva i de lleure de qualitat que mereix Cerdanyola.

Fa molts anys que ERC ha posat de relleu que calia reformular el contracte del Bosc Tancat i aconseguir un nou concessionari amb solvència econòmica, ja que “l’actual empresa és en procés concursal des del 2013, afectant greument la prestació del servei de la zona esportiva i piscines”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?