ERC comença a negociar amb el govern en base a les coincidències programàtiques

a111f23c16ea3f29e72a482eced3b5eb

Esquerra ha demanat al PSC obrir un procés de negociació per poder executar les propostes del programa electoral durant els propers quatre anys. En un comunicat, els republicans anuncien que properament demanaran també reunir-se amb la resta de grups municipals per “explorar punts de coincidència en benefici de Cerdanyola”. ERC remarca que durant aquest quatre anys exercirà el rol de primer partit de l’oposició “amb responsabilitat vers la gent de Cerdanyola i amb fidelitat al projecte presentat a les urnes sent absolutament contundents en la defensa dels valors republicans i la democràcia”.

El grup municipal d’ERC demana a Carlos Cordón que porti a la pràctica les bones intencions que va verbalitzar durant el seu discurs d’investidura. En aquest sentit, lamenta que el mandat hagi començat amb decisions unilaterals sense tenir en compte la majoria del plenari i amb només el 30% dels vots. “Cerdanyola necessita consensos per desencallar els principals problemes que pateix, així com treball en equip per impulsar els reptes que hem d’abordar per posar la ciutat al lloc que es mereix”, remarquen els republicans.
 
Esquerra emplaça el nou govern a obrir immediatament un procés de negociació per “buscar els punts comuns als programes electorals dels dos partits així com les necessitats d’organització i finançament per poder abordar-los”.

ERC espera començar a parlar de pressupost i ordenances fiscals per aportar les seves propostes i “no haver d’aprovar els comptes entrat l’any següent o, pitjor encara, prorrogar de nou el pressupost actual”. Els republicans confien en la responsabilitat de tots els grups municipals per “elaborar conjuntament propostes amb clau local, viables, basades en el consens i amb perspectiva de ciutat més enllà dels cicles electorals”. En aquest sentit, el grup municipal republicà obrirà una roda de contactes amb la resta de partits per donar a conèixer els objectius que es planteja per aquest mandat i buscar les coincidències que permetin avançar pels camins del consens i la cooperació.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?