ERC Cerdanyola revisa el projecte de ciutat de forma participativa

309443710_463310092486972_3533950065670163994_n

El procés de revisió del projecte de ciutat d’ERC s’obre a les aportacions i al debat de persones i entitats amb 5 jornades de treball obertes a tothom.

La secció local d’ERC està immersa de ple en l’elaboració del programa electoral amb la voluntat que” respongui a les necessitats i inquietuds actuals de la ciutadania de Cerdanyola”. El nou document posarà al dia el projecte actual atenent a la previsible crisi econòmica o per fer front a l’emergència climàtica amb solucions reals i factibles, segons asseguren els republicans en un comunicat. Amb aquest objectiu Esquerra es proposa escoltar a tothom per poder recollir i incorporar les propostes de veïns i veïnes. Per facilitar la participació en el procés d’elaboració del programa electoral s’ha programat una sèrie de trobades a diferents punts de la ciutat per poder escoltar a tothom. La primera serà el proper dissabte 29 d’octubre (11.30h, Centre Cívic Serraperera) amb l’educació i la formació com eix de debat.

Les següents jornades previstes són una Cerdanyola per viure-hi (dissabte 19 de novembre), una Cerdanyola per treballar-hi (divendres 25 de novembre),  una Cerdanyola sostenible (dissabte 3 de desembre) i una Cerdanyola viva (dissabte 17 de desembre).

Jovent Republicà aportarà també una revisió del programa amb perspectiva generacional i paral·lelament s’està fent trobades amb comerciants, entitats i altres col·lectius socials. També es poden fer aportacions a través d’aquest formulari en línia, al correu electrònic cerdanyola@esquerra.cat o per whatsap al telèfon 639 423 701.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?