ERC Bellaterra aposta per una candidatura de consens per a la presidència de l’EMD

WhatsApp Image 2023-03-22 at 12.53.06

ERC Bellaterra creu que “la unitat transversal és clau per als reptes de present i futur del poble” com “el nou conveni, el nou finançament, les necessitats dels i les veïnes i fins i tot projectes com Sant Cugat”. En aquest sentit, assegura que “cal ser generosos i apostar per una candidatura de consens per liderar la EMD amb acords amplis per donar respostes a les necessitats del poble”.

ERC Bellaterra convida a les diferents forces polítiques i a les entitats del poble a cercar una candidatura de consens i en els propers dies mantindrà trobades amb tots els actors per explicar aquesta proposta. “Si no volem repetir els resultats, haurem de fer les coses de manera diferent. La unitat transversal ens permetrà remar plegats de cara a solucionar allò que preocupa a totes”, afirmava Laura Batalla,vocal d’Esquerra a la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra. D’altra banda, el també vocal Quim Oltra ha convidat tothom a passar per la plaça de l’estació aquest dissabte al matí, on “escoltarem als veïns i veïnes, explicarem el projecte i respondrem dubtes”.

Reptes

Els republicans recorden que la EMD en els propers anys haurà d’afrontar la negociació d’un nou conveni i gestionar l’increment de pressupost i les noves noves subvencions que es deriven del canvi legislatiu i l’acord pressupostari al Parlament de Catalunya. També apunten que el nou govern de la EMD haurà d’entomar la pacificació de la BV-1414, el parc metropolità de la font de la Bonaigua, la recepció de Can Jeroni Martí i la decisió sobre la marxa a Sant Cugat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?