ERC assegura que Carlos Cordón amaga la veritat sobre el CAP Fontetes

d2c920b1-b975-4e39-b7c5-d460411cb2ab

Els republicans asseguren en un comunicat que tots els Centres d’Atenció Primària (CAP) que compleixen amb les condicions físiques per garantir doble circuit han recuperat activitat i que en el cas de Fontetes no és possible perquè no hi ha garanties de seguretat ni per les persones usuàries ni per les professionals. “Seria una irresponsabilitat convertir un centre de salut en un focus de contagi”, apunten.

ERC recorda que dijous la Generalitat va explicar als alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental un pla d’inversions de 38’7 milions d’euros al sistema sanitari de la nostra regió metropolitana. A més, recorden que “el deute acumulat del Govern Central amb la Generalitat a desembre de 2019 era de 78.000 milions d’euros amb els que, per tenir una referència, es podria fer 2.500 hospitals”. En aquest sentit, els republicans asseguren que “és fàcil i poc honest exigir serveis a peu de carrer mentre el seu mateix partit escanya econòmicament les institucions que els han de prestar”.La secció local d’ERC “lamenta l’acció pública” de l’alcalde de Cerdanyola aquest divendres davant el CAP Fontetes perquè “fa populisme i recupera un estil de fer política que no resol els problemes de la gent a qui diu servir”. Els republicans creuen que “ara cal aportar propostes, des de la responsabilitat de cada administració, per resoldre els problemes sense amagar informació i amb lleialtat a les institucions”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?