ERC aposta per un pla de millora integral de l’espai públic

WhatsApp Image 2023-05-25 at 11.08.08

La secció local d’ERC, juntament amb veïns i veïnes de Serraperera, han confeccionat un mapa de les deficiències de l’espai públic. Hi figuren elements com voreres en mal estat i/o estretes, escocells buits, escocells amb soca, arbres amb mal estat, zones degradades, espais de perill o calçada en mal estat, entre d’altres. El mapa es pot consultar https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1OOfETQjfW3AJrxjIAd1hZuWe9BURJ_I&ll=41.49569025964717%2C2.125367833509104&z=16.

El resultat de la col·laboració d’ERC amb el veïnat ha permès identificar i fotografiar, en pocs dies, més de 231 llocs amb incidències al barri. Aquest número exagerat de problemes als carrers, a parer dels republicans, és un “fidel reflex de com el govern de Carlos Cordón i dels diferents governs del PSC que han governat la ciutat 34 anys dels últims 44, han desatès l’espai públic, convertint els carrers en llocs insegurs, inaccessibles, bruts i que n’impedeixen el seu lliure gaudi per part de les persones”. Des d’ERC animen a tothom que estigui interessat que els enviï fotografies, amb la seva localització precisa, al mail cerdanyola@esquerra.cat, per a fer un mapa detallat de les deficiències de tots els barris. “Apostem per un espai públic entès com a lloc de trobada, convivència i reunió on les persones, de forma segura, verda i accessible, gaudeixen de la ciutat, de les relacions humanes i socials, del comerç i dels diferents serveis públics i privats que s’hi ofereixen. Per fer-ho cal un pla de millora integral de l’espai públic de tots els barris, amb accions urgents, determinades i efectives per tornar els carrers i les places a les persones”, assegura el candidat a l’alcaldia d’ERC, Albert Turon.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?