Entren en funcionament els jocs d’aigua del parcs Cordelles i Turonet

jocs_aigua

Davant l’onada de calor, s’ha adelantat la posada en funcionament dels jocs d’aigua dels parcs Cordelles i Turonet, que funcionaran tots els dies de la setmana de 10.30 a 20 hores.

Aquestes instal·lacions fan servir un sistema de recirculació de l’aigua garantint la seva qualitat tractant-la amb un sistema de desinfecció ultraviolats. Els infants han de prémer un botó que acciona l’aigua durant aproximadament quatre minuts. L’aigua es recollida per un sistema de recirculació per reaprofitar-la; a més es garanteix la seva qualitat tractant-la amb un sistema de desinfecció ultraviolats.

Els jocs del parc de Cordelles escenifiquen una escena marina amb peixos, vaixell, canons d’aigua i tortugues… tot plegat instal·lat al centre de l’antiga bassa. Al mur d’aquesta s´han realitzat diferents obertures per poder accedir amb comoditat i l’actuació a permès alhora recuperar el muret amb la seva pedra original.

D’altra banda, també es posen en funcionament els jocs d’aigua desmuntables al parc del Turonet, a la plaça central situada entre el passeig d’Horta i la ronda de Cerdanyola. Aquests jocs seran retirats una vegada passat l’estiu.

Ús responsable

Els jocs d’aigua estan pensats per refrescar-se durant l’estiu i l’ús d’aquestes instal·lacions “ha de ser responsable per part dels infants i també acompanyants”, recorden des del consistori. Hi haurà la presència d’agents cívics durant l’horari de funcionament de la zona de jocs perquè es respectin les normes d’ús de les instal·lacions.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?