Entrades a la venda per a la programació de tardor del Teatre Ateneu

ateneuok

La programació prevista per la tardor al Teatre Ateneu ja és pública i les persones interessades ja poden adquirir les entrades al web https://www.cerdanyola.cat/teatre. Com és habitual hi haurà un petit descompte sobre el preu de taquilla per qui compri les localitats amb antelació, així com bonificacions per a persones jubilades i estudiants (escoles, instituts i universitat).

Titzina Teatre obrirà la programació de tardor amb l’estrena de Búho

La companyia cerdanyolenca Titzina Teatre obrirà la programació de tardor amb l’estrena de l’obra Búho. S’han programat dues representacions, els dies 11 i 12 d’octubre i a les 20 h. El nou muntatge, creació de Pako Merino i Diego Lorca, parteix del fet que la majoria d’infants s’abracen a la llum. La companyia ens presenta a Pau, un antropòleg forense especialitzat en jaciments paleolítics. L’individu pateix un ictus que li provoca una amnèsia severa. L’espectador assistirà a una recerca interior per la seva memòria per recuperar-ne els records, en definitiva, la identitat.

La proposta artística seguirà amb Buffalo Bill, obra original de Ramon Madaula que ell mateix i la periodista Raquel Sans posaran en escena al Teatre Ateneu. Serà el 21 d’octubre i a les 20 h. Una entrevista imaginària pouarà en el mític personatge, prototip d’una certa masculinitat però que no va interessar gaire al públic barceloní en les actuacions fetes al cap i casal el desembre de 1889. Les cròniques diuen que -a diferència de la resta del món- Buffalo Bill no va despertar gaire entusiasme als barcelonins.

L’Oreneta, un text de Guillem Clua interpretat per Emma Vilarasau i Dafnis Balduz, es veurà el 4 de novembre i a les 20 h. Una cançó, “L’Oreneta”, té un significat especial per als dos personatges, que aniran desgranant detalls del seu passat, marcat per un atemptat terrorista de signe islamista que va patir la ciutat l’any anterior.

La proposta artística compta amb una comèdia, El sopar dels idiotes, de Francis Veber adaptat per Paco Mir. L’obra narra la història d’un executiu que sol sopar setmanalment amb amics “tots ells homes de negocis” i un convidat molt particular. L’objectiu és presentar, en petit comitè, a un desconegut seleccionat per a tenir alguna afecció que consideren estúpida. Un elenc efectiu, format per: David Olivares, Artur Busquets, Anna Gras, Toni González, Jordi Vidal Gómez i Ariana Bruguera i dirigit per Pep Anton Gómez farà riure a tothom. L’obra es veurà al Teatre Ateneu el 18 de novembre a les 20 h.

La programació de tardor la tancarà l’obra León, un text amb dramatúrgia de Maria Pla a partir d’una idea d’Òscar Intente. Antoine de Saint-Exupéry va dedicar El Petit Príncep a l’escriptor i crític d’art Léon Werth, el seu gran amic, un excombatent de la Primera Guerra Mundial , un vell pacifista, un jueu resistent que passava fred i gana, sol, amagat en un racó de la França ocupada. El text imagina una trobada entre els dos personatges. Es tracta, doncs, d’un conte sobre la solitud, l’amistat, la vida, la mort i la responsabilitat de ser persones. Quimet Pla dóna vida a Léon i Òscar Intente, a l’aviador.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?