Entra en funcionament l’Oficina de Promoció Empresarial

oficinaempresarial

L’Oficina de Promoció Empresarial (OPE) ha entrat en funcionament al número 1 del carrer de Lluís Companys. I ho amb la intenció “d’esdevenir l’espai de referència per a empreses i persones emprenedores de la nostra ciutat en la seva relació amb l’administració i un pol d’atracció per l’activitat empresarial al municipi”, segons anuncien des del consistori.

Els principals objectius que persegueix l’Ajuntament en la creació i impuls de l’OPE es fonamenten en oferir a les empreses i persones emprenedores una atenció que centralitzi la informació i els serveis oferts a través de canals presencials, telefònics o telemàtics que el permeti actuar com interlocutor únic, millorant així la qualitat de servei, la coordinació a nivell intern i relació de proximitat. Així doncs, la finalitat és apropar i potenciar els serveis municipals, promocionant, incentivant i facilitant l’activitat empresarial al municipi. “Uns objectius que es fonamenten en els principis de simplificació de tràmits i procediments, transparència i reducció de terminis”, apunten.

La programació de cites de la web de l’OPE preveu la possibilitat d’assignar cites d’1 hora per a cada persona d’atenció durant l’horari de prestació del servei. L’horari de prestació del servei és de filluns a divendres de 8:30 a 14:30 h. / Dimarts i dijous també de 15 a 18h (de setembre a juny). Tindrà un horari especial (De dilluns a divendres de 8:30 a 14:00 h) al juliol, a l’agost, Setmana Santa, Nadal i laborables entre dos festius.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?